PDA

View Full Version : I'm Green



richahrens
09-21-2018, 11:27 PM
Trying to post my first message. I typed a long one this morning but it isn't showing up so will keep this one brief.

Rich

steve_g
09-22-2018, 12:39 AM
Hello Rich…

I’m sorry your first post didn’t work as expected, perhaps long posts aren’t allowed in the test area. At any rate, Please try again!

SG

richahrens
09-23-2018, 05:46 PM
Steve,

I tried again to another section specific to cutting and technique but it says my post needs to be approved by a moderator. Any idea how to contact the moderator so I can ensure my thread gets posted?

steve_g
09-23-2018, 06:51 PM
GRRRRR…

The “needs approval” glitch is something that occasionally raises its ugly head!

What I do is just immediately repost… usually that solves the issue. If you have a question you’d like an immediate response to, feel free to send me a PM (private message). Or Email me at steve.glassel@sgmfg.com.

Super moderator Bill young… I haven’t had this issue in a while, but maybe you could see if there are several trapped messages?
SG

scottp55
09-23-2018, 08:23 PM
Bill.....MENTION it to Richard.Hill that followed through on this glitch the last time...He's probably the most familiar with it from last time.
scott

richahrens
09-23-2018, 09:27 PM
Thanks, Steve.

I just posted again and the message appears to have taken this time. The same thing happened the other day when I tried to post my first thread in this section.

brian.owen
10-12-2018, 09:42 PM
Handibot ………...