PDA

View Full Version : Probing parts



brian_harnett
01-26-2006, 08:13 PM
I am starting to probe some metal parts.
When I save them to dxf polyline I get them to open
in turbocad and my cam program,Rams but they are not recognised as a solid object.
I can run the file in the shop bot converter but I really like the more controlled machining I can get with My cam program.
Is there a way to get the file to be recognised as a solid 3d file for other programs for editing?

Thanks
Brian

paco
01-26-2006, 08:38 PM
Brian,
in about the last 2 (now 3; 3.4.19 is out!) SB3, there is a new VT that allow to readily convert the probed file result into 3D surface; Probe to Surface Translator. Maybe the problem is with RAMS...

Does that help?

brian_harnett
01-27-2006, 11:35 AM
Thanks Paco!
I was using a older version, I downloaded the new and converted to dxf surface and it popped right into rams as a solid.
Thanks again

Brian