Results 1 to 5 of 5

Thread: no cpp after loading 8.5.15 update

  1. #1
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Hamilton, Ontario, Canada
    Posts
    49

    Default no cpp after loading 8.5.15 update

    After trying to load update 8.5.15 on the work computer cpp wont open, I had the same trouble last year on the home computer, after contacting ryan he told me to get into the data folder and delete cabinetparts ini file. couldn't find it then and can't now, anyone have any issues with the update or any ideas to point me in the right direction?

    Mike

  2. #2
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Cabinetpartspro,Inc., Naples Florida
    Posts
    287

    Default

    You may need to delete the settings file. The settings file is named cabinetparts.ini. It can be found by going to Start>> Allprograms>>CabinetPartsPro>> Open User Data Folder. In the folder delete the file named cabinetparts.ini

  3. #3
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Hamilton, Ontario, Canada
    Posts
    49

    Default

    Ryan, in the user data file ,the folders I see are drawers, dxf files, post , scripts, cabinetparts, layer tools,and nester. Is that file in one of these?

  4. #4
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    2,327

    Default

    Thanks Ryan I wanted to see how your software worked and couldn't get it to load. Now it loads just fine.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Cabinetpartspro,Inc., Naples Florida
    Posts
    287

    Default

    Mike
    It is not a folder. It will be a file named cabinetparts. It will be labeled as a utility settings file.

Similar Threads

  1. Messages when loading the cut files.....
    By Hoytbasses in forum ShopBot in Schools
    Replies: 10
    Last Post: 05-26-2013, 07:36 PM
  2. Loading 3.6.5 on Vista
    By bill_lumley in forum ShopBotter Message Board
    Replies: 2
    Last Post: 09-13-2009, 12:07 AM
  3. Loading control box SW
    By jsfrost in forum Archives2007
    Replies: 0
    Last Post: 04-07-2007, 10:18 AM
  4. Chip loading
    By mikejohn in forum Archives2006
    Replies: 8
    Last Post: 09-08-2006, 01:08 AM
  5. Loading times
    By ccrouch@skynexx.net in forum Archive 2003
    Replies: 1
    Last Post: 07-16-2003, 08:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •