Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 35

Thread: Waiting for the response

  1. #11
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    iBILD Solutions - Southern NJ
    Posts
    7,952

    Default

    Quote Originally Posted by chiloquinruss View Post
    The reality of forum software is that it is mostly controlled by the host sites servers. If they upgrade their server software, it may or may not be compatible with the FORUM software. ...
    Ed Zachery. I believe that is the case.

    I'm not completely thrilled with the newness - because your brain gets used to seeing things a certain way - but if you visit other forums, the layout is very similar. It WILL become 'normal' over time.

    -B
    High Definition 3D Laser Scanning Services - Advanced ShopBot CNC Training and Consultation - Vectric Custom Video Training IBILD.com

  2. #12
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Springfield Mo
    Posts
    811

    Default

    I would suppose ShopBot had a number of reasons to change the forum. Perhaps compatibility, security or several other issues.

    It looks good so far, they could provide a few reasons for the conversion.
    The decimal point seems to be the most important on the z axis... x & y not so much....
    ShopBot... Where even the scraps and things you mess up and throw away are cool....

  3. #13
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Surrey, UK
    Posts
    1,271

    Default

    Quote Originally Posted by curtiss View Post
    I would suppose ShopBot had a number of reasons to change the forum. Perhaps compatibility, security or several other issues.

    It looks good so far, they could provide a few reasons for the conversion.
    One is that the old one didn't work properly with modern browsers so a lot of people couldn't view pictures without using two browsers.
    The answers to a lot of questions can be found at http://www.shopbottools.com/ShopBotDocs/ or http://support.vectric.com/

  4. #14
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Garland Tx
    Posts
    2,228

    Default

    Is anyone else having issueswith the new forum software leaving out spaces between words?
    I compose my questions/answersin word and copy/paste them into the forum. After I post, I notice that severalwords are run together… I often have to edit multiple times to fix the issues.
    SG

  5. #15
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Garland Tx
    Posts
    2,228

    Default

    As in the two instances above!
    SG

  6. #16
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    iBILD Solutions - Southern NJ
    Posts
    7,952

    Default

    No...I haven't run into that Steve. I'm using Chrome. Not sure what browser you are using. I am wondering if you have an addon that is causing it? Does this happen on any other forum?

    -B
    High Definition 3D Laser Scanning Services - Advanced ShopBot CNC Training and Consultation - Vectric Custom Video Training IBILD.com

  7. #17
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Surrey, UK
    Posts
    1,271

    Default

    Is it where the word are wrapping around in Word?
    The answers to a lot of questions can be found at http://www.shopbottools.com/ShopBotDocs/ or http://support.vectric.com/

  8. #18
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Kennebunkport, Maine
    Posts
    4,102

    Default

    Firefox here Steve, and no problem so far.
    I was just looking for a post within the last week, but can't remember the OP OR the name of the thread
    Any idea how to check posts from a few to 7days old? Making me feel stupid(which isn't hard
    scott
    Scott Plaisted
    2013 Desktop/spindle/VCP 9
    Maine

  9. #19
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Surrey, UK
    Posts
    1,271

    Default

    If you click on What's New at the top and then use the Filter on the right hand side you can display all posts that fit the filter.
    The answers to a lot of questions can be found at http://www.shopbottools.com/ShopBotDocs/ or http://support.vectric.com/

  10. #20
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Kennebunkport, Maine
    Posts
    4,102

    Default

    Duh!
    Thanks Adrian!!
    Works a charm
    scott
    Scott Plaisted
    2013 Desktop/spindle/VCP 9
    Maine

Similar Threads

  1. Keyboard Response Rates
    By BrandanS in forum ShopBotter Message Board
    Replies: 2
    Last Post: 05-22-2015, 10:18 AM
  2. Wierd Spindle Response Problem
    By mwpfeifer in forum ShopBot Buddy
    Replies: 10
    Last Post: 12-13-2012, 06:48 PM
  3. NewBee waiting for delivery
    By jhedlund58 in forum ShopBot Buddy
    Replies: 8
    Last Post: 11-30-2012, 06:11 AM
  4. I've been waiting years...
    By steve in forum Folder 2009
    Replies: 14
    Last Post: 01-25-2009, 02:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •