Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 35

Thread: Waiting for the response

  1. #21
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Garland Tx
    Posts
    2,227

    Default

    I’m using IE11, the problemonly happens when I cut and paste… if I type directly into the forum, noissues. It’s really strange, when I paste the text, everything looks good. It’snot until I actually post the text that the issue happens. I haven’t made any connectionsas to word-wrap issues. Is anyone elsecutting and pasting?
    SG

  2. #22
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    iBILD Solutions - Southern NJ
    Posts
    7,931

    Default

    Just for the heck of it, try using Notepad & not Word. Notepad will strip out any formatting that may be coming over. You'd think that it would come over fine being MS products, but IE has been a problem for a long time with little things like this...I refuse to use it and only keep it on the computer for dependencies from other programs that require it. Chrome or FireFox are better 99% of the time.

    -B
    High Definition 3D Laser Scanning Services - Advanced ShopBot CNC Training and Consultation - Vectric Custom Video Training IBILD.com

  3. #23
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Garland Tx
    Posts
    2,227

    Default

    The following is cut and pasted from word pad...
    Now is the time for all good men to come to the aid of their country. Now is the time for all good men to come to the aid of their country. Now is the time for all good men to come to the aid of their country. Now is the time for all good men to come to the aid of their country.
    Testing in hopes of solving a mystery!
    SG

  4. #24
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Garland Tx
    Posts
    2,227

    Default

    interesting...
    SG

  5. #25
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Pope Valley CA
    Posts
    688

    Default

    Steve,

    You can also take a look at your pasted text in source mode on the forum post (first icon on the top left) and see exactly what is being pasted.
    Ron Sloan

  6. #26
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    LaGrange GA
    Posts
    590

    Default

    Testing ipad
    Attached Images Attached Images

  7. #27
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    LaGrange GA
    Posts
    590

    Default

    You can post more than one pic at a time with IPad now. That's a nice improvement.

    Dave

  8. #28
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Surrey, UK
    Posts
    1,271

    Default

    Steve, are you using the Paste from Word option under the advanced reply options in the forum or pasting directly into the reply box?
    The answers to a lot of questions can be found at http://www.shopbottools.com/ShopBotDocs/ or http://support.vectric.com/

  9. #29
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Hampton Roads, VA
    Posts
    1,106

    Default

    Dear everyone. I am just happy we still have the historical posts. So we are good on that. The update will grow on us.
    "Once a person moves away from the computer and CNC some of the most important work begins." ~Joe Crumley

  10. #30
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Garland Tx
    Posts
    2,227

    Default

    In the old forum I believe Iwas in the advanced options. I see here I’m not. I’ll try this response pastedinto the advanced.
    SG

    Grrrr grumble grumble….

Similar Threads

  1. Keyboard Response Rates
    By BrandanS in forum ShopBotter Message Board
    Replies: 2
    Last Post: 05-22-2015, 10:18 AM
  2. Wierd Spindle Response Problem
    By mwpfeifer in forum ShopBot Buddy
    Replies: 10
    Last Post: 12-13-2012, 06:48 PM
  3. NewBee waiting for delivery
    By jhedlund58 in forum ShopBot Buddy
    Replies: 8
    Last Post: 11-30-2012, 06:11 AM
  4. I've been waiting years...
    By steve in forum Folder 2009
    Replies: 14
    Last Post: 01-25-2009, 02:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •