Results 1 to 2 of 2

Thread: %complete and elapsed time missing from screen

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Radford VA
    Posts
    586

    Default %complete and elapsed time missing from screen

    I am running 3.6.14 control software. At the bottom of my screen, I have lost the percent complete and elapsed time values. I searched through all the settings and I can't get these to come back on. No idea why they disappeared.

    Thanks
    PRT Alpha with 7.2 upgrade, indexer, and PC router

  2. #2
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Radford VA
    Posts
    586

    Default

    Anyone ever seen this?
    PRT Alpha with 7.2 upgrade, indexer, and PC router

Similar Threads

  1. Display Elapsed time
    By alanmcw in forum ShopBot Control Software v3
    Replies: 3
    Last Post: 05-12-2016, 07:23 AM
  2. Improving elapsed time estimates...
    By harryball in forum ShopBot Control Software v3
    Replies: 11
    Last Post: 05-04-2010, 09:28 PM
  3. Elapsed time
    By gc3 in forum ShopBotter Message Board
    Replies: 0
    Last Post: 04-06-2010, 07:08 PM
  4. Elapsed time feature?
    By billp in forum Archives thru2004
    Replies: 8
    Last Post: 12-14-2004, 01:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •