Let's Talk ShopBot  

Go Back   Let's Talk ShopBot > Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 04-03-2012, 08:08 PM
bradywatson's Avatar
Brady Watson bradywatson is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: iBILD Solutions - Southern NJ
Posts: 6,128
Default

Did you cut it at a slower MS than before? Sure looks a LOT cleaner...

-B
__________________
High Definition 3D Laser Scanning Services - Advanced ShopBot CNC Training and Consultation - IBILD.com
Reply With Quote
  #12  
Old 04-03-2012, 08:13 PM
Bruce Taylor bruce_taylor is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Cocoa, Florida
Posts: 188
Default

I don't have a set schedule but I try to continually oil and grease the machine and keep an eye on the components checking for wear and slop continually, Like any other piece of machinery it needs continual tlc to work properly, I'm sure some others have a more regimented routine you may be able to follow, I find it doesn't really seem to be that hard to maintain. I'm glad your cuts worked out for you. What do you think was the actual cause of your issue?
Reply With Quote
  #13  
Old 04-03-2012, 08:52 PM
Dick Baynes pappybaynes is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2005
Location: Londonderry New Hampshire
Posts: 215
Default

Thanks Bruce...I think I will devise a checklist for pulling maintenance on the machine. Brady, the cutout was actually a bit quicker than the 0.25 bit.
__________________
Dick
www.rgbayneswoodworking.com
PRS Standard 48 x 96
Aspire 4.5
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999 - 2012 ShopBot® Tools, Inc.