Results 1 to 6 of 6

Thread: Go home

  1. #1
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    pine crafters inc, millstone nj
    Posts
    75

    Default Go home

    why is it that the tool returns to the home position after each tool path. Is there a way to stop it from doing this other than editing the SPB file each time . I just installed the latest control software. In the previous CS. this did not occur.
    Thanks
    Dave

  2. #2
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Diamond Lake, WA
    Posts
    1,694

    Default

    That command is in the post processor. You have to modify the PP file to have it go somewhere else.
    Don
    Diamond Lake Custom Woodworks, LLC
    www.dlwoodworks.com
    ***********************************
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in one pretty and well preserved piece; But to skid in broadside, thoroughly used up, worn out, bank accounts empty, credit cards maxed out, defiantly shouting "Geronimo"!

    If you make something idiot proof, all they do is create a better idiot.

  3. #3
    Join Date
    May 2014
    Location
    MA
    Posts
    574

    Default

    David, what CAM software are you using?

  4. #4
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    pine crafters inc, millstone nj
    Posts
    75

    Default

    Aspire 8.5

  5. #5
    Join Date
    May 2014
    Location
    MA
    Posts
    574

    Default

    There's a setting in the toolpath menu that you can define where the machine goes when a job is over. Click on "material setup"

  6. #6
    Join Date
    May 2013
    Location
    Huron SD
    Posts
    7

    Default

    In Save Toolpaths: Check Visible toolpaths to one file

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •